ROMMYGABAY

Op zaterdag 17 september vindt voor de derde keer dit jaar een Dorpshuissessies-avond plaats. In het dorpshuis van Thesinge spelen als vanouds drie bands, de toegang is gratis.

De bands
De avond begint om half negen met een optreden van Bruno Storm. Zijn poëtische Nederlandse liedjes gaan over dromen en wakker worden, over liefhebben en loslaten, over vallen en opstaan. Met z’n akoestische gitaar kan hij een fijne rustige, vrolijke sfeer creëeren én het publiek enthousiast mee laten deinen op de maat.

Dan is er Beans ‘n’ Bacon: vier muzikanten die deze avond de allereerste stappen buiten de oefenruimte zetten. Een mogelijk memorabele avond. Zoals de ‘n’ in de naam al enigszins doet vermoeden zijn alle leden groot geworden in de tijd dat Axl, Slash, en consorten hoogtij vierden. Het verraadt ook al een beetje het repertoire aan al dan niet dansbare rockcovers van zo rond de jaren ’90. Speciaal voor deze avond hebben ze 10 krakers geselecteerd.

De hoofdattractie van de avond: Rommy Gabay. Zij neemt je met haar reflectieve teksten en soulvolle stemgeluid mee op een introspectieve trip. Een emotionele rollercoaster die alle contrasten van het leven belicht, verpakt in groovy sounds en pakkende melodieën – een mix van pop, soul en hiphop. Rommy begon in haar eentje achter de piano maar speelt tegenwoordig met een heuse band.

Locatie en aanvangstijden
Dorpshuis Trefpunt
Kerkstraat 5, Thesinge
Datum: zaterdag 17 september 2022
Aanvang: 20.00 uur
Entree: gratis
Info: 06 2523 3602 / 06 1487 4470

Foto: Rommy Gabay

Gerelateerde berichten