DOR_06

foto: DOR

Goed nieuws, de Dorpshuissessies Garmerwolde / Thesinge worden hervat. In het dorpshuis Garmerwolde zal op zaterdag 12 maart de eerste van een nieuwe serie avonden plaatsvinden. Als vanouds met drie bands, de toegang is gratis.

De bands
De avond begint om half negen met een optreden van Harry Mellema. Harry gaat al een tijd mee. Hij was gitarist, zanger, bassist en mondharmonicaspeler bij bands als Blue-Cille, Laredo Rose en Raindog maar speelt nu de liedjes die hij mooi vindt solo op gitaar. Op het repertoire onder meer nummers van John Hiatt, Paul Carrack, Crowded House, Nick Cave en Tom Waits.

Dan is er SIRE, een Nederlands duo dat bestaat uit Laura Eisenga en Max Dorst. Ze spelen opzwepende elektronische melodieën waarop het goed dansen is. Multi-instrumentalist Max produceert het punchy, poppy geluid waarin Laura’s warme, soulvolle, jazzy stem kan gloriëren.

Tenslotte is er DOR: een band met vier ‘nuchtere noordelijke nozems’. Opgericht in de herfst van 2018 is DOR inmiddels klaar voor de toekomst met hun onweerstaanbare alternatieve rock met Nederlandstalige teksten. Hun energieke set staat garant voor enthousiaste reacties, vol songs die soms kwetsbaar en soms donker kunnen zijn maar altijd indringend en scherp.

Locatie en aanvangstijden
Dorpshuis Garmerwolde
Oude Rijksweg 6, Garmerwolde
Datum: zaterdag 12 maart 2022
Aanvang: 20:30 uur
Entree: gratis
Info: 06 2523 3602 / 06 1487 4470

Gerelateerde berichten