Rolling_Stones_Unzipped

Het Groninger Museum heropent op vrijdag 20 november en trapt dan meteen af met The Rolling Stones – Unzipped. Niemand minder dan Mick Jagger opent deze grote tentoonstelling op donderdag 19 november om 17.00 uur op rollingstonesgroningen.nl. Vanwege corona is de opening volledig online. Vanaf 20 november is het publiek welkom met een vooraf op de website gereserveerd ticket.

Vanaf vrijdag 20 november weer open voor publiek
Het museum moest vanwege de landelijke wetgeving tijdelijk de deuren sluiten. Op donderdag 19 november kunnen sponsoren en leden van de Vrienden van het Groninger Museum alvast een kijkje nemen en vanaf vrijdag 20 november is iedereen met een ticket weer welkom. Het museum is dan alleen toegankelijk met een toegangskaart voor een bepaald tijdslot dat vooraf via de website is gereserveerd.

Tickets vanaf nu weer in de voorverkoop
Tickets voor de tentoonstelling zijn vanaf nu weer te koop via rollingstonesgroningen.nl. Vanwege de onzekerheid rond de ontwikkelingen van het coronavirus en de maatregelen van de overheid, worden tickets telkens per week verkocht. Elke zaterdag zijn er weer nieuwe tickets beschikbaar.

Over de tentoonstelling
The Rolling Stones – Unzipped toont ruim 400 originele objecten uit de verzameling van de Stones. Niet alleen instrumenten en stage designs, maar ook zeldzame audiofragmenten en videomateriaal, persoonlijke dagboeken, iconische kostuums, postermateriaal, albumcovers en zelfs hun studio en het bescheiden verblijf in Edith Grove in Londen.

Gerelateerde berichten