hulppakket met icoontjes

Hulp bij uw geldzaken

Maakt u zich zorgen over de prijsstijgingen voor boodschappen en energie? Weet u niet of u in aanmerking komt voor één van de regelingen uit het hulppakket? Of wilt u graag meer grip op uw geld krijgen? In het hulppakket zijn naast verschillende regelingen ook mogelijkheden voor hulp en advies. We hebben ze voor u op een rijtje gezet.

Hulp bij uw geldzaken?
Merkt u dat het lastiger is om rond te komen in deze tijd met hoge prijzen? Dan kunnen de medewerkers van de Groningse Kredietbank (GKB) met u meekijken. Ze zijn er voor iedereen. Ze helpen u inzicht én overzicht te krijgen over uw geldzaken. Weet u niet of u recht hebt op regelingen? Dan kijkt de GKB samen met u naar de mogelijkheden. Wacht dus niet te lang en kom langs. Elke werkdag van 9.00 – 12.00 uur bent u welkom tijdens het inloopspreekuur. U kunt ook meedoen aan de gratis cursus ‘Rondkomen kun je leren’.

Hulp bij aanvraag regelingen?
Hebt u hulp nodig bij het aanvragen van de energietoeslag? Of andere regelingen? Kom dan langs bij het WIJ-team in uw buurt. Bij veel WIJ-teams zijn ook financieel specialisten aanwezig. Zij kunnen u ook helpen bij het krijgen van inzicht in uw financiën.

Gratis hulp online?
Wilt u liever niet langskomen en toch hulp bij uw geldzaken? Dan kunt u ook gebruik maken van:
– De gratis cursus van het Nibud voor meer grip op uw geld.
Geldfit wijst u de weg door online tips te geven na het doen van een korte online test. Bij Geldfit kunt u ook een persoonlijk advies krijgen. U kunt anoniem bellen met 0800-8115.

Gerelateerde berichten