SPOT

Naast de eerder aangekondigde pilotoptredens van Douwe Bob, Lebbis en Arthur & Lucas Jussen heeft SPOT Groningen nog drie concerten aan haar programma toegevoegd. In het kader van testen voor toegang spelen 25 t/m 27 april respectievelijk Wende, DeWolff en S10 in de grote zaal van De Oosterpoort. De kaartverkoop voor al deze shows is inmiddels van start via de website van SPOT Groningen.

De pilots zijn bedoeld om de culturele instellingen en overheid voor te bereiden op de inzet van toegangstesten voor heropening van de sector. Daarnaast willen de Groninger podia met de pilot ook onderzoeken of het publiek na meer dan een jaar corona weer zin heeft om in een veilige, gecontroleerde omgeving een avondje uit te gaan.

Dat de animo vanuit het publiek groot is blijkt uit de kaartverkoop van de eerder aangekondigde events. De vraag naar kaarten voor Douwe Bob bleek bijvoorbeeld zo groot dat deze show in enkele uren uitverkocht. Inmiddels is ook hier een extra concert van bijgeboekt.

Programma
Het totale testprogramma van SPOT Groningen ziet er nu als volgt uit:

Dinsdag 13 april:
SPOT/ De Oosterpoort: Arthur & Lucas Jussen, The Russian Album
SPOT/ Stadsschouwburg: Lebbis, de bovengrens II

Woensdag 14 april:
SPOT/ De Oosterpoort: Douwe Bob
SPOT/ Stadsschouwburg: Lebbis, de bovengrens II

Donderdag 15 april:
SPOT/ De Oosterpoort: Douwe Bob (Extra optreden!)
SPOT/ Stadsschouwburg: Lebbis, de bovengrens II

Zondag 25 april:
SPOT/ De Oosterpoort: Wende

Maandag 26 april:
SPOT/ De Oosterpoort: DeWolff

Dinsdag 27 april:
SPOT/ De Oosterpoort: S10

Testen voor toegang
De pilots zijn geïnitieerd door de overheid, in samenwerking met Stichting Open Nederland en de culturele instellingen. Bezoekers van de voorstellingen en concerten in de pilot kopen eerst online een kaartje. Per mail ontvangen ze nadere informatie over waar en wanneer ze zich (gratis) kunnen laten testen. Op vertoon van een negatief testbewijs op de CoronaCheck-app mogen ze naar binnen. Zo kunnen de bezoekers van de pilot veilig genieten van een avond theater of muziek.

Voor meer informatie en tickets:
www.spotgroningen.nl

Gerelateerde berichten