Garmerwolde. Beeld Ismael Lotz

Zaterdag 30 april opende OSO bij de kerk de deuren. OSO is gevestigd in het ontvangstgebouw bij de Schoolkerk in Garmerwolde.

OSO bij de kerk
‘OSO is een plek waar mensen zichzelf mogen zijn, ontdekken en ontwikkelen’. Uitbaters Nicolette en Tyrone Misran van Keulen zorgen voor koffie, thee, huisgemaakt gebak en uitgebreide lunches van lokale producten. Zo hebben zij een eigen moestuin, komt veel van hun zuivel van de buurman en maken zij het brood zelf. OSO is elk weekend geopend van 10:00 – 18:00 uur (Dorpsweg 69 Garmerwolde). De locatie is ook als vergaderlocatie te boeken.
Meer informatie: www.inspiratiecafe-oso.nl.

Schoolkerk
In het ontvangstgebouw worden ook de tickets en audiotours uitgegeven waarmee de tentoonstelling Feest! In Oost en West in de toren ieder weekend bezocht kan worden (voor € 3,-). Laat je verrassen door het interactieve programma en leer meer over acht verschillende religieuze feesten. Bewonder ook de spectaculaire Escher-achtige trap in de toren. In de kerk zijn bovendien VR-brillen geïnstalleerd. Hiermee kan je de prachtige gewelfschilderingen in de kerk van heel dichtbij zien!

Gerelateerde berichten