LeefstijlcoachIk kan je hierbij helpen
Allereerst zal ik mij in het kort voorstellen. Mijn naam is Lucie Blink, gecertificeerd leefstijlcoach en gecertificeerd Cool-coach. De wijk Lewenborg is een belangrijk onderdeel van mijn werkgebied, ik woon namelijk al geruime tijd in deze mooie wijk. Graag wil ik je meer vertellen over wat ik doe en waar ik je misschien bij kan helpen.

Wat is leefstijl eigenlijk?
Leefstijl is iets persoonlijks. Bij leefstijl gaat erom dat jij tevreden bent met hoe je leeft en dat je balans ervaart. Leefstijl is alles wat je doet en laat om gezond te blijven.

Er kunnen tijden zijn dat je niet helemaal tevreden bent over je leefstijl en dat je veranderingen wilt aanbrengen. Ervaar je een disbalans in je leven en wil je dit veranderen?
In deze periode van veel thuiszitten en thuiswerken, verminderde beweging, ontstaan gemakkelijk stressklachten.

Een leefstijlcoach kan je helpen om keuzes in je leefstijl te maken en in actie te komen. Een leefstijlcoach helpt je om duurzame en positieve veranderingen door te voeren, zodat je jouw leefstijl blijvend kan veranderen.

Wil je meer bewegen? Wil je gezonder gaan eten? Wil je stoppen met roken en/of verminderen met alcohol? Wil je je beter kunnen ontspannen, minder stress ervaren en beter kunnen slapen?
Ik help je graag hierbij.

Mijn aanbod
Mijn aanbod bestaat uit onder meer de Gecombineerde Leefstijl Interventie Cool-traject en individuele coaching.

Het COOL-traject
Cool staat voor COaching Op Leefstijl en is een erkende Gecombineerde Leefstijl Interventie.

Leefstijlcoach

De Gecombineerde Leefstijl Interventie Cool is een 2-jarig traject, bestaande uit groepssessies en individuele sessies. Er is een basisprogramma van 8 maanden en een onderhoudsprogramma van 16 maanden. Deelname wordt vergoed uit het basispakket en gaat niet ten koste van de eigen bijdrage. Wat je hiervoor nodig hebt:
* Een verwijsbrief van de huisarts
* Een dosis gezonde motivatie, volgens verwijzer en/of leefstijlcoach
* Je bent 18+
* BMI tussen 25 en 30, in combinatie met een buikomvang:
< 88 cm (vrouwen)
< 102 cm (mannen)
* BMI tussen 25 – 30, in combinatie met:
– (verhoogd risico op) diabetes of hart- en vaataandoeningen
– artrose of slaapapneu
* BMI vanaf 30, ongeacht de buikomvang of de andere criteria.

Uit onderzoeken blijkt dat de resultaten veelbelovend zijn en de (ex-)deelnemers een betere kwaliteit van leven ervaren.

Individuele coaching
Een andere mogelijkheid is individuele coaching. Bij individuele coaching ga jij kijken wat jij wilt bespreken en waar ik je bij kan helpen. Individuele coaching wordt echter (nog) niet vergoed door de ziektekostenverzekeraar. Mijn uitgangspunt is dat leefstijlcoaching voor iedereen betaalbaar moet zijn en ik hanteer daarom geen hoge tarieven.

Heb je interesse? Kijk op mijn website voor meer informatie www.lucieblink-leefstijlcoaching.nl, mail me info@nulllucieblink-leefstijlcoaching.nl of bel me 06-16450208. Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend.

Gerelateerde berichten