Vernieuwde winkel gericht op nóg meer vers en nóg meer gemak

Op 11 mei heropent Coop Groningen aan Kajuit 250-251 in de wijk Lewenborg als PLUS Groningen Kajuit. De vernieuwde winkel biedt een ruim assortiment met veel aandacht voor dagverse, biologische en lokale producten. De klant hoeft bovendien niet te wennen aan een nieuw team: de vertrouwde gezichten blijven de service bieden die de klant gewend is.

Sinds begin 2022 zijn Coop en PLUS gefuseerd. Een gevolg van de fusie is dat plus coop.001alle Coop-supermarkten gefaseerd worden omgebouwd naar PLUS-winkels. In drie jaar tijd veranderen ruim 300 winkels van kleur: Coop-oranje wordt PLUS-groen. In 2022 is het de beurt aan de eerste 70 winkels, waaronder dus PLUS Groningen Kajuit.

Service en vriendelijkheid
De supermarkt is volledig vernieuwd, maar daarmee verdwijnt het goede van de vertrouwde Coop-winkel niet. Pieter van der Donk, supermarktmanager: “Ongeveer 1,5 jaar geleden is onze winkel nog verbouwd. Toch pakken we ook deze vernieuwing weer serieus aan. Binnen de bestaande muren veranderen we alles. We trekken een deel van onze magazijnruimte bij het winkeloppervlak. Dus de vernieuwde winkel oogt bij binnenkomst straks niet alleen groter, maar ís dat ook. Ons team is trots en heeft heel veel zin in de nieuwe uitdaging. Dus ondanks dat de winkel er straks helemaal anders uitziet, mogen onze klanten blijven rekenen op de bekende gezichten en kwaliteit die ze van ons gewend zijn. Bij ons draait het nog steeds om service, tevreden klanten en gastvrijheid. En daarbij zorgen we voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar.”

Ambachtelijk en vers uit eigen keuken
Ambachtelijk en vers uit eigen keuken staan bij PLUS Groningen Kajuit centraal. Het versassortiment bij Coop was al groot, maar krijgt nóg meer aandacht in de nieuwe winkel. Daarnaast worden veel producten straks vers klaargemaakt in de Makerij. Bijvoorbeeld pizza’s uit de steenoven, smoothies en sappen, maar ook complete maaltijden, soepen en salades. Ook voor verantwoorde vis en verantwoord kwaliteitsvlees, gegrilde kip of pulled pork is de klant bij PLUS Groningen Kajuit aan het juiste adres.

Pieter: “Onze klanten hebben aandacht voor goed eten – puur, vers en het liefst uit de buurt. Onze vernieuwde supermarkt heeft daarvoor alles in huis. Goed en gezond eten blijft belangrijk en dat kan nu nog eenvoudiger. Met lekkere, verse producten uit de buurt.”

Scan&Go en online boodschappen bestellen
Klanten kunnen hun boodschappen online bestellen via PLUS.nl en ophalen in de winkel. Later gaat de winkel ook boodschappen thuisbezorgen. Op het Scan&Go-plein kunnen klanten desgewenst zelf hun boodschappen scannen en afrekenen. Natuurlijk blijven ook de vertrouwde gezichten achter de kassa de klanten helpen.

Openingsactie
Heel Lewenborg zal weten dat de nieuwe PLUS aan Kajuit wordt geopend. Pieter: “Vanaf woensdag 11 mei, 9.00 uur, is iedereen van harte welkom in onze nieuwe winkel. Tijdens de feestelijke opening ontvangen de eerste 200 klanten een gratis taart. En ontvangen klanten een lotnummer waarmee zij geweldige prijzen kunnen winnen met als hoofdprijs: Eén minuut gratis winkelen! Ook in de weken na de opening organiseren we verschillende activiteiten, zoals een Rad van Fortuin en productdemonstraties en proeverijen. We zien je graag!”

Gerelateerde berichten