Dierenweide Boegbeeld open voor publiek

Boegbeeld in Lewenborg is voor iedereen weer dagelijks geopend. De boerderij is overdekt, ook bij slecht weer is hier dus altijd iets te beleven! Op de boerderij vind je verschillende dieren, zoals koeien, geiten en schapen, varkens, pony’s, kippen, konijnen en cavia’s. Onze nieuwe aanwinst is een mooie ezelin. Bezoekers in de stal en op het terrein worden verzocht om 1,5 meter afstand te bewaren tot onze medewerkers. De medewerkers zijn mensen met een verstandelijke beperking, begeleid door De Zijlen.
Naast de dierenweide heeft Boegbeeld ook een grote speeltuin met prachtige speeltoestellen.

Aan de voorkant van het restaurant is een kiosk ingericht met koffie en (eigengebakken) koek, ijsjes, fris, chips etc. en een tafelwinkeltje met prachtige streekproducten zoals Boegbeeld honing (honing van een imker op het terrein van Boegbeeld), Martinitoren waskaarsen van Alchemilla, handgemaakte mondkapjes Tailor Made, sleutelhangers, opgekweekte pannenkoekplantjes etc. Bezoekers die in de kiosk zijn worden verzocht een mondkapje te dragen.

Iedereen is welkom, de entree is gratis. Boegbeeld is elke dag geopend van 11 uur tot 16 uur en is te vinden aan het Koerspad 3 in de wijk Lewenborg in Groningen.

, , ,
Gerelateerde berichten