LeefstijlcoachHallo, mijn naam is Lucie Blink, BLCN-leefstijlcoach. Een zeer fijn onderdeel van mijn werk is het begeleiden en coachen van deelnemers die werken aan het verbeteren van de kwaliteit van hun gezondheid. Dit traject is de Gecombineerde Leefstijl Interventie COOL. Thema’s als voeding, bewegen, positieve gedragsverandering, zingeving en je dagelijks welbevinden komen aan bod. De GLI Cool bestaat uit een basisprogramma en een onderhoudsprogramma. Het basisprogramma duurt 8 maanden. Na het basisprogramma kun je kijken of je nog langer begeleiding wilt hebben en kun je eventueel voor het onderhoudsprogramma (16 maanden) gaan. In die 8 maanden heb je maandelijkse groepssessies en 4 individuele gesprekken.

Wat nodig is om te kunnen deelnemen is een verwijsbrief van de huisarts en een portie motivatie. Het mooie aan de GLI COOL is dat er geen kosten aan verbonden zijn. De vergoeding valt onder je basisverzekering en gaat niet van je eigen bijdrage af. Kortom, een mooi bijkomend voordeel.
Afgezien van het voordeel dat je geen kosten hebt om deel te kunnen nemen, zul je een betere kwaliteit van leven hebben, afvallen, verbeterde gezondheid ervaren, meer gaan bewegen en actief in het leven staan. Deze geluiden hoor ik niet alleen van mijn deelnemers, maar blijken ook uit wetenschappelijk onderzoek.

Wil je een positieve ommekeer aan je gezondheid en je leven geven, meld je dan aan. In januari/februari 2022 start ik met een nieuwe groep.
Voor meer informatie en om je aan te melden, kun je mailen naar info@nulllucieblink-leefstijlcoaching.nl of bellen naar 06-16450208.

Gerelateerde berichten