Banner_GMFamiliedag
De Groninger Museum Familiedag op zondag 16 februari 2020 staat in het teken van Lewenborg. Op die dag hebben alle inwoners van Lewenborg en bijhorende buurten gratis toegang tot het museum op vertoon van een flyer die in de hele wijk verspreid wordt en die ook te vinden is bij winkels in de wijk en bij Het Dok. Tussen 10.00 en 17.00 uur is van alles te beleven voor jong en oud. Er zijn o.a. rondleidingen, workshops in het atelier en voor alle gasten een hapje en een drankje. Natuurlijk zijn ook alle wisselende en vaste tentoonstellingen te bekijken waaronder een grote, net geopende fotografietentoonstelling.

Kunstenaars gezocht
Tijdens de familiedag is er in de entreehal van het Groninger Museum op een groot scherm een kleine tijdelijke tentoonstelling van foto’s gemaakt door kunstenaars uit Lewenborg. Dat kunnen foto’s zijn gemaakt door fotografen, maar ook foto’s van werken gemaakt door kunstenaars uit de wijk. Een deel van de foto’s wordt de komende week gemaakt in samenwerking met drie kinder- en jongerenclubs van WIJ Lewenborg.

Wil je meedoen?
Mail dan uiterlijk maandag 10 februari maximaal 2 foto’s naar gsmeding@nullgroningermuseum.nl. Vermeld ook je naam en een korte beschrijving van het werk in maximaal 2 zinnen. Let op: afbeeldingen bij voorkeur liggend en in zo hoog mogelijke resolutie.

Meer weten?
Kijk op groningermuseum.nl/familiedag.

Gerelateerde berichten