Heb je een bedrijfsidee en wil je dit graag realiseren? Doe mee aan het traject Lewenborg Onderneemt en ga aan de slag met jouw onderneming!

Na het succes van de eerste editie van Lewenborg Onderneemt, start er in september een nieuwe editie van Lewenborg Onderneemt. Het is een traject voor ondernemende inwoners van Lewenborg en omstreken en bestaat uit 7 professionele workshops. Tijdens de workshops worden alle onderdelen die met ondernemen te maken hebben behandeld. De deelnemers worden begeleid om hun bedrijfsidee om te zetten naar een concreet en realistisch ondernemingsplan.

Het traject is speciaal voor mensen die momenteel geen betaald werk hebben en wonen in de wijken Lewenborg, Drielanden, Zilvermeer, Ruischerbrug, Ruischerwaard, Noorddijk of Rijksweg. Het traject is voor de deelnemers gratis. Hierdoor is het mogelijk om kosteloos en onder professionele begeleiding aan de slag te gaan met hun bedrijfsidee.

Het traject start op maandagavond 6 september 2020 in Wijkcentrum Het Dok.

Initiatiefnemers
Maaike Helder en Marije Everts zijn de initiatiefnemers. ‘Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Met dit initiatief kunnen ondernemende mensen uit Lewenborg een degelijke start maken met hun bedrijf. Wij hebben er voor gekozen het traject gratis aan te bieden, zodat het voor iedereen toegankelijk is.’

Aanmelden
Heb je interesse om mee te doen? Aanmelden kan tot en met 31 augustus 2020. Stuur een e-mail naar lewenborgonderneemt@nullgmail.com.

Gerelateerde berichten