Heb je de overheidscompensatie voor de energiekosten in de maanden november en december niet nodig? En zou je dat bedrag graag een goede bestemming willen geven? Bij De Oude Bieb zijn donaties zeer welkom!

Wat doen wij met jouw donatie voor de inwoners van Lewenborg?

Stichting De Oude Bieb Lewenborg zet zich in voor inwoners van de wijk Lewenborg en draait vrijwel geheel op vrijwilligers: Voor en door Lewenborgers dus! Wij bieden gratis activiteiten aan, zoals een wekelijkse buurtmaaltijd voor alleenstaanden, creatieve workshops, bingo, klaverjassen, en nog veel meer. Ook zijn bezoekers iedere ochtend welkom bij De Oude Bieb voor een gratis kopje koffie of thee, een gezellig praatje en het lezen van de krant. Aan het einde van het jaar bezorgen wij gezinnen die het moeilijk hebben ook een goedgevuld kerstpakket. Alle activiteiten financieren wij met de opbrengsten uit onze kringloopwinkel De Biebshop, aangevuld met subsidies en donaties.

In deze moeilijke tijden van oplopende kosten zijn wij zeer dankbaar voor extra donaties. Daarmee kunnen we mooie dingen doen voor onze wijk en nog meer mensen opvangen die het nu zwaar hebben!

Doneeractie_De_Oude_Bieb_Lewenborg

Scan de QR-code en kies zelf een bedrag.
Heel hartelijk dank!

Gerelateerde berichten