unnamed

De afgelopen tijd hebben we allerlei ideeën opgehaald voor de wijkvernieuwing in Lewenborg. Graag willen we hier met bewoners verder over praten. Daarvoor organiseren wij een bewonersbijeenkomst in Het Dok. Deze is op dinsdag 5 oktober. Je bent dan van harte uitgenodigd om tussen 16.30 en 18.30 uur óf 19.30 en 21.30 uur naar het wijkcentrum te komen.

Tijdens deze bijeenkomst krijg je meer informatie over de ideeën en verbeterpunten die wij tot nu toe hebben opgehaald. Ook gaan we dieper in op wat we hier in het uitvoeringsplan voor de wijkvernieuwing mee willen doen. We zijn benieuwd wat jij van deze ideeën en voorstellen vindt. Hierover gaan we die dag graag met je in gesprek.

Aanmelden
Wil je naar de bijeenkomst komen? Meld je dan uiterlijk 3 oktober aan via communicatielewenborg@nullgroningen.nl. Vergeet niet om in deze mail aan te geven welk tijdsblok op 5 oktober jouw voorkeur heeft: van 16.30 – 18.30 uur of 19.30 – 21.30 uur.

Samen maken we de wijk
Wil je helpen met de wijkvernieuwing? Bijvoorbeeld met meedenken, of via vrijwilligerswerk? Dan horen wij dit graag. Want samen maken we de wijk. Tijdens de Bewonersbijeenkomst kun je via een formulier aangeven dat je mee wilt helpen en wat je zou willen doen.

Gerelateerde berichten