Dat-schiet-lekker-op-zo-1

Hoe kun je zorgen voor minder gedoe bij je vereniging en meer leden én meer vrijwilligers? Daarover gaat de humoristische theatervoorstelling voor alle verenigingen in Lewenborg, Meerstand, Oosterhoogebrug en de omliggende dorpen, die WIJ Groningen, Huis van de sport en mede mogelijk gemaakt door het DOK op vrijdagavond 29 oktober 2021 aanbiedt: ‘Dat schiet lekker op zo!’. Meld je nu aan, want de kaartjes zijn gratis en vol is vol!

In de voorstelling zien we een coach die een positievere aanpak probeert bij zijn team. Ook bij zijn zoon die hij coacht. Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn…
Een voorstelling vol met herkenbare situaties voor iedereen die kinderen begeleidt. Ook leuk en interessant voor onze bestuurs- en communicatieleden.

De uitvoering op vrijdag 29 oktober aanstaande is voor alle verenigingen in Lewenborg, Meerstad, Oosterhoogebrug en de omliggende dorpen. Het vindt plaats in wijkcentrum Het Dok (Kajuit 4, Groningen). De inloop is vanaf 19.00 uur, de voorstelling zelf van 19.30 tot 20.45 uur. Daarna hebben we nog een verenigingen café met een hapje en drankje en mogelijkheid om elkaar te ontmoeten.

Iedere vereniging krijgt 2 gratis kaartjes en 4 consumptiebonnen. Wel moet je van overheidswege een coronatoegangsbewijs hebben en moet je je van tevoren aanmelden. Dat kun je snel en gemakkelijk doen door te mailen naar: rifca.de.vlieg@nullwij.groningen.nl. Meer info en een trailer over de voorstelling is te vinden op www.positiefcoachen.nl/voorstellingen/voorst.

Tot 29 oktober!

Rifca de Vlieg van WIJ Lewenborg en Dennis Verver van het Huis van de Sport.

Gerelateerde berichten