Kunstproject MeerstadWethouder Van der Schaaf opende de expositie in Park Meerstad met Paula Lambeck (CBK) en Jelle Dijkstra (Bureau Meerstad)

De mega kunstexpositie in Park Meerstad trok afgelopen weekend honderden bezoekers. Het land art park dat op zichzelf een kunstwerk is, is de komende week het decor voor 130 kunstwerken van 85 kunstenaars. Honderden Stadjers en Meerstadjers en bezoekers uit de regio leerden het nieuwe park van Groningen kennen door in de heuvels op zoek te gaan naar o.a. illustraties, graffiti art, schilderwerk en fotografie.

Park Meerstad is 10 hectare groot en is een uniek geplooid groen kunstwerk met heuvels van wel 5 meter hoog. Wethouder Roeland van der Schaaf opende afgelopen vrijdag ‘Kunst is mijn natuur’ samen met Paula Lambeck, directeur CBK en Jelle Dijkstra, directeur Bureau Meerstad. Vanaf 17.00 uur was de expositie toegankelijk voor publiek.

Interesse in de kunst?
De deelnemende kunstenaars en hun werken zijn te zien op parkmeerstad.nl. Een groot deel is te koop. Op de werken staat een nummer en e-mailadres om je interesse kenbaar te maken. Afhankelijk van de belangstelling en de wensen van de kunstenaar worden de werken geveild. Als het weer het toelaat is ‘Kunst is mijn natuur’ nog te bekijken tot en met zondag 27 september.

Gerelateerde berichten