Drielanden

Zondag 10 oktober organiseert de bewonersvereniging van de wijk Drielanden een kunstroute. Vanaf 10 uur kunnen bezoekers het werk van zo’n 20 kunstenaars komen bewonderen. Er zijn niet alleen schilderijen te zien, maar ook beelden, keramiek, er is een lezing over kunst in de publieke ruimte en er zijn optredens met muziek en poëzie. Vanaf 10.30 kunnen bezoekers van jong en oud tevens workshops volgen in aquarelleren, ontwerpen met papier, intuïtief tekenen, gedichten maken en het maken (en proeven) van cider. De wijk Drielanden is rijk aan kunstenaars en allen verlenen belangeloos hun medewerking aan deze activiteit.

Waterland als centraal punt
De meeste activiteiten vinden plaats in Waterland met als centrale punt het Waterlandpleintje. Daar wordt om 10.00 uur de kunstroute officieel geopend en rond 17.00 uur ook weer afgesloten met muziek van de band Blues Juice en een hapje en drankje. Het volledige programma is te zien en te downloaden op de website van de bewonersvereniging van Drielanden.

Alle belangstellenden zijn welkom. Het volledige programma is te zien op www.drielanden.nl. Uiteraard vinden alle activiteiten plaats binnen de geldende richtlijnen van het RIVM.

Meer weten?
Voor meer info: Rika Brands, 54brands.h@nullgmail.com (lid kunstroutecommissie) of Laura Melchior (voorzitter bewonersvereniging Drielanden) lauramelchior.lm@nullgmail.com.

Gerelateerde berichten